Насос для сметани
Який підібрати насос для сметани. Тільки якісне обладнання
Харчові насоси відрізняються від водяних принципом дії, конструкцією, матеріалами ущільнень і робочого колеса. Молочні продукти мають більш густу консистенцію, ніж вода, різну кислотність і високі вимоги до якості матеріалів, з якими стикаються.
Серед наших клієнтів підприємства, які перекачують сметану, йогурт, ряжанку, сироватку, різноманітні закваски. Дана стаття написана з метою ознайомити вас з асортиментом обладнання для перекачування молочних продуктів.
Найбільш популярним молочним продуктом після молока є сметана. Враховуючи її особливість по консистенції, необхідно підібрати правильний насос. Розглянемо кілька варіантів:
Виготовляються двох видів: прямий привід моноблочний і ремінною привід. Який з них вибрати, вирішувати вам. Моноблочний більш надійний, ремінною простіше в обслуговуванні.
Всі деталі виготовлені з нержавіючої сталі, ротори насоса бувають двох і трьох пелюстковими. Якщо вам потрібно перекачувати йогурт з шматочками фруктів, двох пелюстковий ротор перекачает їх без пошкоджень.
Максимальна температура перекачується 90оС. Після кожного застосування ви зможете промити насос гарячою водою або слабким дезинфікуючим розчином.
Всі матеріали кулачкових насосів підходять для сметани та інших харчових продуктів. Ми надамо для вас паспорт і документи, що підтверджують якість. Одним з найбільших достоїнств є ціна такого насоса. У порівнянні з європейськими аналогами
вона в 2-3р нижче, при цьому якість обладнання відмінне.
Даними насосом можна перекачувати сметану під наливом. Продуктивність до 10м3/год, тиск до 2,5 атм.
Якщо вам потрібно перекачувати сметану – телефонуйте до нас, ми підберемо для вас потрібну модель.
Перекачування сметани на низьких оборотах від 340 об/хв
Варіант №2: импеллерный насос для сметани італійського виробництва
Это уникальные насосы, которые могут перекачивать как жидкие, так и густые продукты. Стоимость у них более выгодная чем у кулачковых, диапазон производительности обеспечивает перекачку от 0,5м3/час до 30м3/час.
Производятся данные насосы в Италии для пищевой промышленности. Они могут перекачивать вино, молоко, сыворотку, ряженку, йогурт, кефир, сметану, закваски. Такая модель станет универсальной для любой жидкости или продукта, температурой до 60оС
На каждую модель есть сертификат европейского стандарта, подтверждающий разрешение на использование импеллерных насосов с пищевыми продуктами.
Рабочее колесо изготовлено из качественных гибких материалов, вращение в обе стороны, шнур и вилка питания идет в комплекте, для удобного перемещения есть ручка или тележка на колесах.
Перекачка сметаны на низких оборотах от 750 об/мин
Компанія Стрім-Енерджі поставляє нові насоси для сметани та інших молочних продуктів, своєчасно забезпечуємо вас запасними частинами, терміни поставки обладнання мінімальні. Кваліфікований підбір та рада.
Якщо ви не знайшли потрібний насос, заходьте на головну сторінку подивіться всі категорії.