Який вибрати насос для перекачування сиру?
Сир - це молочний продукт зі специфічною структурою і в'язкістю. Специфіка молочної субстанції полягає у кислотності, наявності кисломолочних бактерій, грудочок продукту, тому процес виробництва потребує в визначеному обладнанні.
Для безперебійної роботи виробництва необхідно автоматизувати кожен етап. Погодьтеся, зціджувати молоко, сироватку, закваску відрами і ковшами це тривалий процес і не зовсім гігієнічний.
В чому проблема?
Обычный центробежный насос из нержавейки не подойдет, поскольку частота вращения очень высока и принцип действия его немного другой. Такие насосы применяют для жидкости (как вода, без включений) с целью создания напора. Задача объемных насосов на низких оборотах перекачать продукт из одной емкости в другую.
Необходимо перекачивать творожную смесь или сырное зерно вместе с сывороткой из сыродельных ванн для дальнейшего прессования продукта. Так же необходимо перекачивать разные сырные продукты: сырковая масса, кремы, пасты, жирный творог и обезжиренный.
РІШЕННЯ: Кулачкові насоси з нержавіючої сталі
Компанія «Стрім-Енерджі» є офіційним представником заводу «Брестмаш» (Білорусія).
Кулачкові насоси відмінно підходять для сиру, оскільки мають ряд переваг:
- Нержавіюча сталь роторів і робочої камери
- Надійні торцеві ущільнення
- Можливо встановити 2-х пелюсткові ротори для дбайливого перекачування сирного зерна, якщо того вимагає технологія виробництва
- Великий діаметр вх/вих патрубків
- Низька кількість обертів на виході (приблизно 370 об/хв)
- Диапазон производительности от 2 до 12,5 м3/час, давление до 2,5 атм, температура до 70оС
- Легко моются, просты в обслуживании
- Доступная стоимость запчастей
Приобретая насос для творога у официального импортера вы получаете:
- Профессиональную консультацию и подбор оборудования
- Наличие или быстрая доставка комплектующих
- Ми на зв'язку на всіх етапах співробітництва
- З нами можна домовитись про ціну
- Ми намагаємося запропонувати максимально зручні умови кожному клієнту
- Строк поставки насосів мінімальний